STANDARD

Standardni Nanodiy stabilizator namijenjen bijelim i svijetlim materijalima.

GOLD

Nanodiy Gold stabilzator je prah koji u sebi sadrži zlatni gliter. Namjena mu je print vektorskih grafika sa zlatnim efektom.

SILVER

Nanodiy Silver stabilizator sadrži u sebi nekoliko različitih vrsta glitera uključujući i srebrni gliter.

VINTAGE

Nanodiy Vintage je stabilizator namijenjen za tamne podloge. Namjenjen je za ispis vekorskih grafika pastelnih boja.

MTF (Metal Transfer Foil)

MTF folije su namijenjene za bilo koju vrstu podloge. Odlikuje ih veoma lagana upotreba bez potrebe za ploterom i izrezivanjem.

NEO

Nanodiy Neo folije sa najvećim efektom na tamnijim podlogama. U kombinaciji sa Vintage stabilizatorom daju efekt fluorescentnih boja bez izrezivanja.

Stabilizator Standard

Stabilizator Standard (i ostali stabilizatori) je prah koji služi kao vezivno sredstvo i aktivator boje. Boja i prah kada nisu u kontaktu su neaktivni te kada ostvare kontak, vežu se i aktiviraju u određenom trenutku te se vežu u jednu komponentu. Standard stabilizator služi za primjenu na bijele i svijetle materijale. Koristi se i kao vezivno sredstvo za MTF folije. Sa njim je moguće ispisati fotografije i vektorske formate.

Zahtjevnost korištenja: 4/10

Pakiranje: 200g

Stabilizator Gold & Silver

Stabilizator Gold i Silver su stabilizatori koji u sebi sadrže zlatni (Gold) glitter dok Silver u sebi sadrži nekoliko različitih vrsta glitera koji ovisno o boji koju printamo daje drugačiji efekt. Služi da bi se postigao otisak sa efektom. Mogu se koristiti i na svijetle i tamne materijale dok se najveći efekt postiže na tamnim materijalima.

Zahtjevnost korištenja: 6/10

Pakiranje: 100g

Stabilizator Vintage

Vintage stabilizator služi za tisak na tamne materijale i sa njime se mogu tiskati samo vektorski formati i neke grafike koje u sebi ne sadrže gradiente i fine prijelaze između boja. Fotografiju nije moguće otisnuti. Stabilizator u sebi sadrži čestice bijelog pigmenta. Naziv Vintage je nastao s razlogom, jer printeri koji se koriste za tisak zbog tehničke konstrukcije ne mogu ispisati dovoljnu količinu boje na papir kako bi obojali sav bijeli pigment u stabilizatoru i stoga rezultat otisnut na tamnoj podlozi daje dojam pastelnih i nezasićenih boja.

Zahtjevnost korištenja: 9/10

Pakiranje: 100g

Nanodiy MTF

MTF – Metal Transfer Foil je film koji služi za termo tisak u boji sa efektom. Koristi se u kombinaciji sa Standard stabilizatorom a kod NEO i Bijele folije na tamnim majicama koristi se sa Vintage stabilizatorom. Za Nanodiy MTF folije nije potreban rezač već se transferiraju na mjesto gdje je postojeći Nanodiy otisak.

Dimenzije: 700*30cm
Pakiranje: Rola