Nanodiy exhibiting on textile week Zagreb

 REVOLUCIONARNI NANODIY DTF PRINTERI NA TEXTILE WEEK ADRIA SAJMU

 Zagreb, [20.9.-21.9.2023.]Nanodiy , vaš pouzdani partner za inovativna rješenja u svijetu tiska s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na prestižnom Textila Week Adria sajmu. Ovaj sajam, posvećen tekstilnoj industriji, biti će epicentar najnovijih tehnoloških dostignuća, a Nanodiy će predstaviti svoje revolucionarne DTF printere 4.generacije.

S ponosom vas pozivamo da nas posjetite na našem izložbenom prostoru i otkrijete kako Nanodiy mijenja pravila igre u tisku na tekstilu. Naš tim stručnjaka biti će na raspolaganju za razgovor i predstaviti će vam prednosti i mogućnosti koje pruža DTF tehnologija.

Nanodiy na Textila Week Adria će predstaviti svoju najnoviju liniju DTF 4.generacije printera, koji donose:

· Automatizaciju strojeva: naši strojevi su u potpunosti prilagođeni potrebama kupaca

te nude automatizaciju procesa s minimalnim udjelom ljudskog faktora, nadograđeni i poboljšani do te mjere da su skoro svi procesi automatizirani uključujući i održavanje.

 

· Naprednu tehnologiju: Naši DTF printeri 4.generacije koriste najnoviju tehnologiju tiska koja jamči izvanrednu kvalitetu i trajnost ispisa.

 

· Brzinu i učinkovitost: S našim uređajima, možete brzo i učinkovito tiskati velike količine proizvoda bez gubitka kvalitete.

 

 Nanodiy d.o.o. poziva sve posjetitelje Textila Week Adria sajma da nas posjete na našem štandu te da zajedno istražimo mogućnosti koje DTF tiskanje može pružiti vašem poslovanju.

Ne propustite priliku sudjelovati u ovoj revoluciji u tisku na tekstilu.

Vidimo se na Textila Week Adria sajmu!

Share Now:

Subscribe To Our Newsletter

Scroll to Top