+385 91 330 4994 [email protected]
Sublimacijski printer A3

Nanodiy All in One start paket za tisak na pamuk i sublimaciju sa A3 printerom + RIP softverom

Nanodiy All in One Sublimacijski start paket za tisak na pamučne majice i sublimacijske materijale.

 • Sadrži sljedeće:– Nanodiy RIP Software

  – Nanodiy papir A3 (50kom / pak)

  – Nanodiy Subli paper A3 (100kom/pak)

  – Nanodiy TTF A3 (10kom / pak)

  – Nanodiy stabilizatori Standard, Vintage, Gold, Silver (100g)

  – Nanodiy boje CMYK+FL+CL

  – Nanodiy MTF 4 komada ( 7,5m x 30cm)

 • Printer:- Epson L1800

10,800.04 kn (~ 1440,01 €) 13,500.05 kn (~ 1800,01 €) with VAT

Sublimacijski a3 pisač

Printer sa 6 boja - CMYK + Clear + Fluo

Printer sa 6 boja koji uključuje standardni CMYK te dodatnu transparentnu i fluorescentnu boju. Odlikuje ga ispis u visokoj rezoluciji i maloj potrošnji boje po ispisanom mediju. Omogućuje ispis na Nanodiy Termo transfer papir i na Nanodiy Sublimacijski papir. Sa jednim punjenjem je moguće ispisati i preko 750 otisaka veličine A4 formata. Koristi se za tisak na pamučne materijale i sublimacijske materijale.

 

NANODIY RIP Software

Upravljački program za Nanodiy All in One tehnologiju. Podržava pisače Epson L1800. Podržava veliki broj formata: pdf, ai, psd, png, jpeg, jpg itd. Sa ugrađenim kolornim profilima za za podržane printere, omogućuje savršen otisak u svakom modu tiska. Za svaki pisač ima mogućnost 5 modova printa: Pamuk, bijela boja, sublimacija na poliesterske tkanine, sublimacija na tvrde materijale, (sublimacija na šalice), tisak u full coloru na tamne materijale.

nanodiy rip
sublimacija bijela boja

Bijeli otisak folijom bez rezača

Bijeli otisak na tamnoj podlozi postižemo bez rezača folija. Dovoljno je željenu grafiku otisnuti u transparentnoj boji te je prekriti sa bijelom folijom i otisak je gotov za manje od dvije minute. Bez potrebe za čišćenjem sitnih detalja, folija se drži samo gdje ima otiska sa transparentnom bojom.

Otisak u boji na svijetle i tamne materijale

Nanodiy RIP omogućuje digitalni tisak na pamučne materijale svih boja uz postojanost na pranje do 40°C. Moguće je aplicirati veliki gamut boja na crne i bijele majice uz minimalan utrošak vremena sa vrlo niskom cijenom otiska.

Sublimacija u boji na svijetle i tamne majice
Sublimacijski materijali

Sublimacijski proizvodi

All in One omogućuje tisak na sve vrste sublimacijskih podloga. Od keramičkih šalica, šalica od nehrđajućega čelika, magneta, privjeska za ključeve, emajliranih proizvoda, torbi, poliesterskih tkanina, foto kamena, aluminijskih ploča itd. Visoka razlučivost ispisa daje kvalitetu foto ispisa i do najsitnijih detalja.

Dodatne mogućnosti tiska sa gliterom

Dodatne mogućnosti

Nanodiy kao jedinstvena All in One tehnologija omogućuje tisak specijalnim materijalima kao što su ZLATNI i SREBRNI glitter efekt. Potrebno je ispisati grafiku u željenoj boji te staviti zlatni ili srebrni prah i za 30 sekundi rezultat je specifičan i efektan bilo da se radi o rođendanskom poklonu ili majici za party. Za još veći efekt otiska možete koristiti i dodatne MTF folije koje se apliciraju bez rezača za 30 sekundni na bilo koju vrstu tekstila.