+385 91 330 4994 [email protected]

Širok Izbor Artikala

=

Brza Isporuka

Best Buy Tehnologija

Tehnička Podrška

v

Edukacija

Online Shop

NANODIY ALL in ONE tehnologija za tisak na pamučne materijale i sublimaciju

Nanodiy All in One

Nanodiy All in One tehnologija omogućuje tisak na pamučne materijale, tisak u boji na svijetle i tamne materijale te sublimaciju na razne materijale poput keramičkih šalica, puzzli, foto kamena, podloga za miš, privjesaka za ključeva i još mogo toga.

Testirano na pranje i do 40 puta na temperaturi do 40°C ukazuje na kvalitetu proizvoda.

NAZIV PROJEKTA: Povećanje međunarodne konkurentnosti društva Nanodiy d.o.o.

NAZIV PROJEKTA: Povećanje međunarodne konkurentnosti društva Nanodiy d.o.o.

OPIS PROJEKTA:
Projektom je obuhvaćeno prisustvovanje na najznačajnijim svjetskim sajmovima koji su prisutni na tržištu grafičke i tiskarske djelatnosti, a sve kako bi se kako bi se ojačala međunarodna konkurentnost i prepoznatljivost proizvoda Nanodiy tehnologije poslovnoj zajednici što će povećati mogućnost poslovne suradnje s distributerima ali i zadržavanje poslovne suradnje s već postojećim partnerima na domaćem i inozemnom tržištu.
CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:
Provedbom će se doprinijeti realizaciji dugoročnih ciljeva društva odnosno povećanje sposobnosti sudjelovanja na globalnim tržištima kroz prisustva na međunarodnim sajmovima koji će pridonijeti povećanju prihoda od prodaje za 35% i prihoda od izvoza za 28% te povećanju zaposlenosti.
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA iznosi: 458.045,00 HRK
IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 381.963,72 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: od 01. siječnja 2019. do 01. svibnja 2020. godine

KONTAKT OSOBA:
Danijel Galinec
Mail: [email protected]
www.strukturnifondovi.hr
OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Niska cijena

b

3 koraka

Z

44 pranja

}

5 min

ŠTO JE NANODIY TEHNOLOGIJA?

OTISAK BOJOM

NANODIY tehnologija je bazirana na proizvodnji tekstilnih boja sa vezivnim sredstvom koje se aktivira uz pomoć stabilizatora boje. U dodiru sa stabilizatorm boje i djelovanjem temperature, vezivna sredstva se aktiviraju i vežu pigment boje na pologu na koju se apliciraju. NANODIY tehnologija omogućuje vezivanje boje na pamučne materijale sa vrlo visokom vezivosti i jeftinom izradom.

6

PREDNOST

Prednost tehnologije je mogućnost korištenja boje na pisačima nekoliko proizvođača.

CIJENA OTISKA

Vrlo niska cijena otiska po jednom A4 arku sa tintom, transfer papirom i stabilizatorom

BRZINA

Apliciranje otiska na odjevni predmet je nekoliko minuta za ispis i 30 sekundi za transfer otiska na odjevni predmet termo prešom

STABILIZATOR BOJE

Otisak se stabilizira na papiru i poboljšava prijenos otiska na odjevni predmet. Aktivira se korištenjem temperature i uz pomoć nano vezivnog sredstva u boji veže pigment za predmet na koji se aplicira.

h

BRZINA

Tiska se na transfer papir, razvijen sa vrlo niskim slojem upojnosti koji omogućava zadržavanje kapljice boje na površini papira

BAZA

Baza NANODIY boje je voda. Prilikom apliciranja boje na površinu odjevnog predmeta, proces apliciranja se odvija na temperaturi od 190°C

KAKO KORISTITI NANODIY ?

Izrada otiska sa Nanodiy tehnologijom je iznimno jednostavna. Za izradu otiska potrebna je Nanodiy boja, Nanodiy papir, Nanodiy stabilizator boje i printer. Jednostavnim sistemom koji donosi niz prednosti izradite svoj otisak na gotovo bilo koji odjevni predmet u nekoliko minuta.

ODABIR GRAFIKE

Za željeni otisak možete koristiti bilo koji format grafike – .jpg, .png, .ai, .cdr, .psd, .pdf…

PRINT

Print grafike sa zasićenjem do 90% traje otprilike 15 sekundi, a printa se na Nanodiy papir.

PRIPREMA GRAFIKE

Prije printa nije potrebno pretvarati grafiku u vektorski oblik ili podešavati boje.

STABILIZATOR BOJE

Nakon printa na Nanodiy papir sa isprintanom grafikom nužno je nanjeti Nanodiy stabilizator boje u tankom sloju.

OPCIJE PRINTANJA

Možemo preporučiti najbolji printer i postavke za korištenje Nanodiy tehnologije.

7

PREŠANJE

Pripremljen papir sa isprintanom grafikom postavite na željeni predmet i otisnite prešom na 190 stupnjeva oko 30 sekundi.

BOJA - PAPIR - STABILIZATOR

Razvoj nanotehnologije u proizvodnji tinti je doveo do novih mogućnosti u vezivanju tekstilnih tinti na tkaninu. Za razliku od sublimacije gdje se pigment boje veže sa poliesterskom tkaninom, kod pamuka je proces poprilično zahtjevniji. Za apliciranje je potrebno dodati vezivno sredstvo koje je najveći problem svim proizvođačima tinte.

Baza NANODIY boja je voda. Prilikom apliciranja boje na površinu odjevnog predmeta, proces apliciranja se odvija na temperaturi od 175 stupnjeva. Nusproizvod prilikom apliciranja je vodena para. Pigment,vezivno sredstvo, te baza boje su ekološki prihvatljivi i ne stvaraju alergijske reakcije.

NANODIY PAPIR

Otisak NANODIY bojom se tiska na transfer papir koji je razvijen sa vrlo niskim slojem upojnosti koji omogućava zadržavanje kapljice boje na površini papira, a podložna struktura papira i vrlo niska površinska napetost kapljice boje omogućuju vrlo precizno pozicioniranje kapljice tinte na transfer papiru. Preciznost pozicioniranja kapljice je u tisućinki milimetra. Konstrukcija transfer papira omogućuje vrlo precizan ispis i najsitnijih detalja otiska.

NANODIY STABILIZATOR BOJE

Za apliciranje je potrebno dodati vezivno sredstvo koje je najveći problem svim proizvođaćima tinte. Kako zaustaviti kemijske procese koji se pojavljuju prilikom mješanja vezivnog sredstva sa tintom i aktivirati ih u određenom trenutku.

NANODIY tehnologija je bazirana na proizvodnji tekstilnih boja sa vezivnim sredstvom koje se aktivira uz pomoć stabilizatora boje. Čestice vezivnog sredstva, pomješane sa pigmentom boje, su neaktivne. U dodiru sa stabilizatorm boje i djelovanjem temperature, vezivna sredstva se aktiviraju i vežu pigment boje na podlogu na koju se apliciraju. NANODIY tehnologija omogućuje vezivanje boje na pamučne materijale sa vrlo visokom postojanosti.

Nanodiy

 Dravska 17, 48000 Koprivnica

 [email protected]

 Facebook

Instagram

Youtube

 

 Technical Support:

[email protected]

+385 91 330 4991

+385 91 330 4994

Opći uvjeti poslovanja

Uputstva za upotrebu

 

Trgovačko društvo upisano je u Sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod
matičnim brojem 070146713

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, plaćen u cijelosti
OIB: 50007370119
Žiro-račun broj: HR3823400091110836561 kod PBZ banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 6, 48000, Koprivnica
SWIFT: PBZGHR2X
EORI No.: HR50007370119