Dostava

DOSTAVA
Proizvodi koji se nalaze na ovim stranicama su gotovi proizvodi. Vrijeme isporuke ovisi o redovnim uvjetima*.

VRSTE DOSTAVA
Uvjeti dostave HP Express/Paket24/DHL:
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva ranije navedena dostavna služba.
Dostavu vršimo putem HP Express/Paket24/DHL dostavne službe najčešće kroz 3-5 radnih dana.
Izračun troškova dostave vrši se po važećem cjeniku dostave prema težini robe koja se dostavlja na željenu adresu.

Za područje Hrvatske dostava se vrši putem HP Express dostavne službe dok za ostale zemlje se vrši putem DHL kurirske dostave.

TROŠAK DOSTAVE

Trošak dostave pokriva kupac te se obračunava po cjeniku pošte ili kurirske tvrtke. Trošak dostave se pridodaje cijeni izabranog proizvoda i naveden je na računu-narudžbenici. Trošak dostave se obračunava pred zaključkom narudžbe, tako da nakon dovršetka plaćanja nemate više dodatnih troškova. Cijena dostave obračunavaju se prema cjeniku dostave i zemlji odredišta.

KOLIKO SE ČEKA NA ISPORUKU POŠILJKE?
Nakon što pošiljku preuzme kurir dostavne službe, kupcu šaljemo broj pošiljke pomoću kojeg se izravno kod dostavne službe može informirati o vremenu isporuke paketa. Nanodiy d.o.o. ne jamči za točno vrijeme isporuke. Dostavu pošiljaka obavljamo preko posrednika, odnosno tvrtki koje su registrirane za djelatnost dostave pošiljaka i paketa. Pošto taj dio posla ne obavlja Nanodiy, ona ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave.
Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o nazivu dostavne službe koja je preuzela paket i broju pošiljke. Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave. Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta, odnosno kako bi se kod dostavne službe mogli informirati o točnom vremenu dostave.

PAKIRANJE
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih prijaviti dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Nanodiy služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka.